Fresher Fresher
Bakalie
Przyprawy
Zioła
Susze warzywne
Mieszanki
Certyfikaty


DOTACJE UE
Projekt 4.4
Projekt 8.2
Projekt 6.5.2
Projekt 1.4 / 1.4.2


Bakalie. Dodatki cukiernicze.

1.
Amarantus
Czechy

2.
Anyż
Egipt

3.
Cukier wanilinowy
Polska

4.
Cynamon kora
Indonezja

5.
Cynamon mielony
Indonezja

6.
Dynia pestka ciemna
Chiny

7.
Dynia pestka jasna
Chiny

8.
Figa Nr 7
Turcja

9.
Figa Kostka 5×5
Turcja

10.
Goździki
Madagaskar

11.
Goździki mielone
Madagaskar

12.
Jajko w proszku
Polska

13.
Jabłko suszone kostka
Chiny

14.
Kakao alkalizowane
Holandia

15.
Kakao niealkalizowane
Holandia

16.
Kwasek cytrynowy
Chiny

17.
Kwaśny węglan amonu
Chiny

18.
Kwaśny węglan sodu
Polska

19.
Mak spożywczy
Czechy

20.
Migdał cały
Hiszpania

21.
Migdał płatek
Hiszpania

22.
Morela kostka
Turcja

23.
Morela suszona 2
Turcja

24.
Morela suszona 4
Turcja

25.
Morela suszona 6
Turcja

26.
Morela suszona 8
Turcja

27.
Orzech laskowy
Azerbejdżan

28.
Orzech włoski
Polska

29.
Pop-corn
Argentyna

30.
Proszek do pieczenia
Polska

31.
Przyprawa piernikowa
Polska

32.
Rodzynka koryntka
Grecja

33.
Rodzynki Nr 2
Grecja

34.
Rodzynki Nr 22
Grecja

35.
Rodzynki sułtanki
Kalifornia/Iran

36.
Sezam łuskany
Indie

37.
Siemię lniane
Czechy

38.
Słonecznik łuskany piekarniczy
Chiny

39.
Soczewica zielona
Kanada

40.
Soja
Węgry

41.
Śliwka 50/60
Argentyna

42.
Śliwka 70/90
Argentyna

43.
Śliwka Eliot
Chille

44.
Wanilia laski
Madagaskar

45.
Wiórki kokosowe fine
Filipiny

46.
Wiórki kokosowe medium
Filipiny

47.
Żelatyna 180 BL
Francja




Copyright © 2010 HerbsLand. Wszystkie prawa zastrzeżone.
O firmie   -    Wizerunek firmy   -    Oferta   -    Nasze usługi   -    Kontakt